مواد لازم:
شیر : ۱ لیوان
آرد : ۳ پیمانه و نیم
روغن مایع: نصف لیوان
خمیر مایه : ۱ قاشق غذاخوری
شکر :۲ قاشق غذاخوری
نمک : یک قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
دستور تهیه:
- خمیر مایه را با یک چهارم شیر ولرم و شکر مخلوط کرده ۱۰ دقیقه میگذاریم تا بعمل آید
- سپس تخم مرغ را داخل ظرف دیگری ریخته نمک ، مابقی شیر ، روغن مایع و خمیر مایه را با هم مخلوط میکنیم
- آرد الک شده را هم کم کم اضافه کرده و کمی ورز میدهیم تا یکدست شود
- خمیر را یکساعت استراحت میدهیم.پس از یکساعت خمیر شما آمادست.
- مواد پیتزا را میتوانید به سلیقه ی خود از مرغ ، گوشت و غیره استفاده کنید ، ضخامت و نازکی خمیر نیز به سلیقه ی شما بستگی دارد .
- دمای فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کرده و یک ربع زودتر روشن میکنیم تا فضای داخل فر گرم شود
- سپس پیتزا را به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم تا آماده شود .
این خمیر نرم و لطیف برای انواع پیتزا ، پیراشکی ، اشترودل و … استفاده میشود.