مقالات و دستور آشپزی

طرز تهیه خمیر پیتزا با استفاده از توری نچسب و نسوز

مواد لازم:

شیر : ۱ لیوان
آرد : ۳ پیمانه و نیم
روغن مایع: نصف لیوان
خمیر مایه : ۱ قاشق غذاخوری
شکر :۲ قاشق غذاخوری
نمک : یک قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد

دستور تهیه:

  • خمیر مایه را با یک چهارم شیر ولرم و شکر مخلوط کرده ۱۰ دقیقه میگذاریم تا بعمل آید
  • سپس تخم مرغ را داخل ظرف دیگری ریخته نمک ، مابقی شیر ، روغن مایع و خمیر مایه را با هم مخلوط میکنیم
  • آرد الک شده را هم کم کم اضافه کرده و کمی ورز میدهیم تا یکدست شود
  • خمیر را یکساعت استراحت می‌دهیم.پس از یکساعت خمیر شما آمادست.
  • مواد پیتزا را می‌توانید به سلیقه ی خود از مرغ ، گوشت و غیره استفاده کنید ، ضخامت و نازکی خمیر نیز به سلیقه ی شما بستگی دارد .
  • دمای فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کرده و یک ربع زودتر روشن میکنیم تا فضای داخل فر گرم شود
  • سپس پیتزا را به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم تا آماده شود .


این خمیر نرم و لطیف برای انواع پیتزا ، پیراشکی ، اشترودل و … استفاده می‌شود.

ویدیو طرز تهیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *