با استفاده از توری نچسب در منزل، روی بخاری ، شوفاژ و فر پرتقال و یا هر میوه ایی که دوست دارید را خشک کنید فوق العاده راحت، بدون چسبندگی و شستشوی آسان.
توری فر نسوز قابل استفاده در دمای ۲۷۰ درجه سانتیگراد میباشد که برای خشک کردن میوه به دمای ۵۰ تا ۷۰ درجه نیاز است ، پس توری مقاومت بالاتری دارد.
همانطور که میدانید پرتقال دارای ویتامین c زیادی است که به روش های مختلفی میتوان از آن استفاده کرد، یکی ازین روشها خشک کردن آن است که ماندگاری بالایی نیز دارد .
طرز تهیه پرتقال خشک با توری فر نسوز
برای تهیه ی پرتقال خشک ، پرتقال هایی که انتخاب میکنید ، معمولی باشد (تامسون نباشد) پوست نازک و سایز متوسط ، پس از شستشو پرتقال ها را اسلایس کنید ، سپس آب اضافی پرتقال را با دستمال بگیرید و روی توری نچسب با فاصله بچینید و روی شوفاژ و یا بخاری بگذارید، زمان خشک شدن پرتقال ها بستگی به گرمای شوفاژ و یا بخاری دارد ، اگر روی بخاری گذاشتید، شعله متوسط ، حدود دو ساعت زمان میبرد ، بنابراین میتواند آسان ترین روش باشد .
من پرتقال ها را به روش ارگانیک خشک کردم.
اگر شما مایل هستید کمی بیشتر تلخی پرتقال را بگیرید و کمی هم شیرین باشد، میتوانید ، ۱ لیوان آب و ۱ لیوان شکر و کمی آبلیمو را روی حرارت قرار دهید تا شکر آن آب شود، سپس پرتقال ها را به مدت ۱۵ دقیقه داخل آن قرار دهید و بعد از آن پرتقال ها را خارج کرده و درون آبکش بریزید تا شربت اضافی آن خارج شود حالا میتوانید روی توری نچسب قرار دهید.
توری نچسب کار را آسان میکند ، با هر سلیقه ایی که دارید با کمترین هزینه و سریعترین زمان به نتیجه ی دلخواه خواهید رسید .
مطالعه بیشتر :
طرز تهیه خمیر پیتزا با استفاده از توری نچسب و نسوز