مقالات و دستور آشپزی

طرز تهیه مرینیت مرغ گریل بدون روغن با ته چین

مواد لازم جهت مرینیت مرغ

  • نصف سینه ی مرغ
  • آبلیمو دو قاشق غذاخوری
  • پودر سیر یک قاشق چایخوری
  • نمک ، فلفل ، زعفران به ميزان لازم
  • آویشن یک قاشق چایخوری 
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش ، رب انار و کمی جعفری برای تزئین

طرز تهیه مرینیت مرغ

روی سینه ی مرغ را با چاقو چند برش میزنیم تا مواد کاملا به خوردش برود سپس تمامی مواد را  مخلوط کرده سینه ی مرغ را  به مواد آغشته میکنیم و ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم تا طعم دار شود .

یک ماهیتابه انتخاب کرده کوکینگ لاینر،  سایز مناسب ظرف،  داخل آن قرار می‌دهیم  (من از دایره ۲۳ استفاده کردم)  روی شعله کم میگذاریم ،  سینه مرغ را داخل ماهیتابه قرار داده و   در ماهیتابه را می بندیم  تا آب مرغ باعث پخت آن شود بعد از آنکه کمی پخت در ماهیتابه را  بردارید تا مرغ کاملا طلایی شود  سینه ی مرغ شما آمادست .

مواد لازم برای ته چین آلبالو و زعفران 

  • برنج ۳ پیمانه
  • دو عدد زرده تخم مرغ
  • زعفران به مقدار لازم
  • ماست یک قاشق غذاخوری
  • گلاب یک قاشق غذاخوری
  • عرق هل یک قاشق چایخوری
  • آب آلبالو نصف پیمانه
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • زرشک و خلال بادام برای تزئین

طرز تهیه ته چین آلبالو و زعفران

  • ابتدا  برنج را همراه با آب  روی شعله قرار داده تا زمانیکه برنج کمی بپزد و برای آبکش آماده شود
  • سپس آب برنج را خالی میکنیم
  • درظرف دیگری زرده ی تخم مرغ ، ماست ، هل ، زعفران ، گلاب را کاملا مخلوط میکنیم
  • روغن مایع را اضافه میکنیم و هم میزنیم
  • سپس نصف برنج آبکش شده را داخل مواد میریزیم و هم میزنیم  تا کاملا یکدست شود  
  • قابلمه ایی انتخاب کرده و یک عدد کوکینگ لاینر، سایز مناسب داخل آن قرار می‌دهیم، (من از دایره ۱۷ استفاده کردم )
  • مواد را داخل قابلمه ریخته و کاملا صاف میکنیم  
  • در این مرحله به سراغ بقیه برنج می‌رویم ، آب آلبالو را با برنج مخلوط کرده روی برنجی که قبلا در قابلمه ریخته بودیم، میریزیم
  • به همان روش مجدد صاف میکنیم، شما می‌توانید به سلیقه ی خود در۲ یا چند ردیف  لابلای هم یک لایه برنج زعفرانی و یک لایه  برنج آلبالویی بریزید
  • حالا در قابلمه را گذاشته  و به مدت ۴۰ دقیقه با شعله ی کم میگذاریم که دم بکشد
  • در آخر با زرشک ، خلال بادام ، رب انار ، جعفری و لیمو تزئین کنید .

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *