مواد لازم جهت مرینیت مرغ
- نصف سینه ی مرغ
- آبلیمو دو قاشق غذاخوری
- پودر سیر یک قاشق چایخوری
- نمک ، فلفل ، زعفران به ميزان لازم
- آویشن یک قاشق چایخوری
- روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
- لیمو ترش ، رب انار و کمی جعفری برای تزئین
طرز تهیه مرینیت مرغ
روی سینه ی مرغ را با چاقو چند برش میزنیم تا مواد کاملا به خوردش برود سپس تمامی مواد را مخلوط کرده سینه ی مرغ را به مواد آغشته میکنیم و ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا طعم دار شود .
یک ماهیتابه انتخاب کرده کوکینگ لاینر، سایز مناسب ظرف، داخل آن قرار میدهیم (من از دایره ۲۳ استفاده کردم) روی شعله کم میگذاریم ، سینه مرغ را داخل ماهیتابه قرار داده و در ماهیتابه را می بندیم تا آب مرغ باعث پخت آن شود بعد از آنکه کمی پخت در ماهیتابه را بردارید تا مرغ کاملا طلایی شود سینه ی مرغ شما آمادست .
مواد لازم برای ته چین آلبالو و زعفران
- برنج ۳ پیمانه
- دو عدد زرده تخم مرغ
- زعفران به مقدار لازم
- ماست یک قاشق غذاخوری
- گلاب یک قاشق غذاخوری
- عرق هل یک قاشق چایخوری
- آب آلبالو نصف پیمانه
- روغن مایع نصف پیمانه
- زرشک و خلال بادام برای تزئین
طرز تهیه ته چین آلبالو و زعفران
- ابتدا برنج را همراه با آب روی شعله قرار داده تا زمانیکه برنج کمی بپزد و برای آبکش آماده شود
- سپس آب برنج را خالی میکنیم
- درظرف دیگری زرده ی تخم مرغ ، ماست ، هل ، زعفران ، گلاب را کاملا مخلوط میکنیم
- روغن مایع را اضافه میکنیم و هم میزنیم
- سپس نصف برنج آبکش شده را داخل مواد میریزیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود
- قابلمه ایی انتخاب کرده و یک عدد کوکینگ لاینر، سایز مناسب داخل آن قرار میدهیم، (من از دایره ۱۷ استفاده کردم )
- مواد را داخل قابلمه ریخته و کاملا صاف میکنیم
- در این مرحله به سراغ بقیه برنج میرویم ، آب آلبالو را با برنج مخلوط کرده روی برنجی که قبلا در قابلمه ریخته بودیم، میریزیم
- به همان روش مجدد صاف میکنیم، شما میتوانید به سلیقه ی خود در۲ یا چند ردیف لابلای هم یک لایه برنج زعفرانی و یک لایه برنج آلبالویی بریزید
- حالا در قابلمه را گذاشته و به مدت ۴۰ دقیقه با شعله ی کم میگذاریم که دم بکشد
- در آخر با زرشک ، خلال بادام ، رب انار ، جعفری و لیمو تزئین کنید .
نوش جان